Contact en voorstellen


Wie is Sofie nou eigenlijk?

Mijn naam is Sofie Huuskes-Willemsen, geregistreerd counsellor/coach. Mijn achtergrond ligt in de zorg. In 2011 ben ik gestart met mijn praktijk vanuit mijn hart. In 2007 heb ik zelf een burn-out doorgemaakt, waardoor ik ook nog een ervaringsdeskundige ben op dat gebied. Ik ben de dingen heel anders gaan doen en dat voelt goed. Zonder mijn eigen verhaal uit de doeken te doen herken ik nu de signalen en kan ik ernaar handelen. Dit gaat met vallen en opstaan. Mijn interesse in de psyche is er altijd al geweest. Het werk op het laboratorium brak mij op wegens uiteenlopende redenen en ik ben een ander pad gaan bewandelen. De opleiding stresscounselling heb ik eerste instantie gevolgd voor persoonlijke groei, echter waarom voor mezelf houden als ik anderen ermee voort kan helpen. Toen werd het idee geboren om in 2012 ontslag te nemen en ervoor te gaan. Het is een spannende tijd geweest of het zou gaan lukken. Pure wilskracht en visie heeft mij gebracht waar ik nu sta. 

 

Wil je weten of stresscounselling iets voor je is dan kun je het contactformulier invullen of bellen met  0538881415 of 0618440084 

 

K.v.k.nummer: 08216087

ABvC: Algemene Beroepsvereniging voor Counselling lidnr. 116696

AGBcode: 90018521

 

ook te vinden onder: www.agbcode.nl


Contact:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.